MEDIA & MARKETING

Seed Consultants a semnat rebranding-ul Scandia Food

19 octombrie 2010, ora 17:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
scaniamedie.jpg
Compania de consultanta si design de brand Seed Consultants a redefinit strategia de brand si identitatea vizuala a companiei Scandia Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata locala a conservelor de carne.
Procesul de branding a durat 8 luni, iar etapele au constat in auditare interna si externa de brand, inclusiv interpretarea cercetarilor de consumator, workshop-uri de pozitionare si identificare a punctelor de contact, crearea platformei de brand, refacerea identitatii verbale si vizuale, crearea manualului de brand, workshop-uri de brand engagement, implementare, lansare interna si externa.

Echipa de proiect romano-germana din partea Seed Consultants & Landor a fost alcatuita din Dochita Zenoveiov - Managing Director, Emma Beckmann - Corporate Consultant, Roxana Iancu - Senior Brand Consultant, Vladimir Martinus - Project Manager si Catalina Vulpe - Project Executive, Raluca Beldiman - Brand Designer, Marina Beldiman - Brand Designer si Tony Lyons - Associate Design Director. Din partea Scandia Food au participat Robert Redeleanu - CEO Scandia Food, Andreea Teodorescu - Marketing Manager, Alexandra Bucur - Brand Manager, Andreea Ursulescu - PR & Communication, Alexandra Olaru - Consultant Corporate Affairs.

Seed Consultants este compania de consultanta de brand si design, partener exclusiv in Romania al Landor Associates. Din portofoliul companiei fac parte brand-uri precum Radio ZU, Petrom City, Angst, Gazeta Sporturilor, GSP TV.Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, avand o cota de piata valorica de peste 68%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 27 Februarie 2021, 05:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter