MEDIA & MARKETING, CARIERE

Shakespeare School s-a rebranduit dupa un deceniu de activitate

20 septembrie 2012, ora 16:19, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
SS.jpg
Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School sarbatoreste 10 ani de activitate printr-o schimbare de look. Fondata in 2002, printr-o investitie initiala de 10.000 de euro, scoala are in prezent 3 sedii in Bucuresti, in care sunt formati peste 1.200 de cursanti anual."Aniversarea celor 10 ani este marcata de o noua identitate atat vizual, prin schimbarea logo-ului si relansarea site-ului, cat si printr-o noua deviza: 'engleza cu caracter'", au spus oficialii Shakespeare School.

Procesul de rebranding a fost realizat in colaborare cu agentia de branding Storience.

Centrul a inceput cu un numar de aproximativ 200 de cursanti in primul an, ajungand ulterior la o medie de 1.200 de cursanti anual. In 2009 si in 2011, Shakespeare School s-a extins cu inca doua sedii, printr-o investitie totala de 50.000 de euro.Metoda inovativa de predare metoda folosita la Shakespeare School este bazata pe aplicarea originala a Teoriei Inteligentelor Multiple. Shakespeare School este centru de pregatire recunoscut de Cambridge ESOL, gradul de promovabilitate al cursantilor fiind in ultimii ani de 97% la acest tip de examen.

Din 2008 este centru autorizat de pregatire si desfasurare a examenelor Trinity College London, iar din ianuarie 2009, este membru Quest (Asociatia Romana pentru Servicii Lingvistice de Calitate).

Shakespeare School ofera cursuri de engleza generala pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 4 si 25 de ani, cursuri de pregatire pentru certificarile internationale si consiliere pentru admitere la universitati din Marea Britanie si Statele Unite. In cadrul centrului sunt organizate scoli de vara in Marea Britanie sau SUA si cluburi de conversatie cu profesori nativi.

In 2011, Shakespeare School a raportat o cifra de afaceri de 500.000 euro si un profit de 125.000 euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 23 Mai 2022, 17:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter