- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Starea de sanatate a realizatorului TV Serban Huidu, accidentat grav la schi, este stabila

30 Dec, 09:56 • Redactia DailyBusiness
Serban Huidu, realizatorul emisiunii Cronica Carcotasilor difuzata de Prima TV, a suferit ieri un accident grav de schi pe una din partiile statiunii Innsbruck din Austria, starea acestuia fiind in prezent stabila, potrivit medicilor.
Starea de sanatate a realizatorului TV Serban Huidu, accidentat grav la schi, este stabila

Huidu este internat in prezent intr-un spital din Innsbruck in stare de coma indusa de catre medici, care ii pot asigura astfel o buna oxigenare a creierului si alte interventii necesare.

Medicul care il ingrijeste a declarat pentru Antena 3 ca realizatorul TV este supus acum mai multor analize ale caror rezultate vor fi cunoscute in jurul orei 12.

Serban Huidu s-a accidentat dupa ce, incercand sa ocoleasca un copil aflat pe partie, a cazut circa 10 metri si s-a izbit cu capul de un copac suferind un politraumatism cranian.

Conform Gandul, Mihai Gainusa, colegul lui Serban Huidu care realizeaza impreuna cu acesta emisiunea Cronica Carcotasilor, a plecat joi dimineata la Innsbruck pentru a fi alaturi de familia prietenului sau.

Gainusa spune ca Serban Huidu „o sa scape”. Ingrijorarea lui Gainusa este legata de evolutia ulterioara a starii de sanatate a colegului sau: „ma ingrijoreaza ce o sa fie dupa”, spune realizatorul TV.

Pe Facebook a fost creata o pagina pentru sustinerea lui Serban Huidu

Pe reteaua de socializare Facebook a fost creata pagina „Alaturi de Serban Huidu”, unde sunt postate mesaje de incurajare pentru realizatorul TV. Pana in prezent, pe pagina au fost postate sute de mesaje de incurajare.

Miercuri seara, imediat dupa ce ce s-a aflat de accident, site-ul realizatorului, www.serbanhuidu.ro, s-a blocat din cauza numarului mare de accesari.

Comunicatul politiei din Tirol privind accidentul lui Serban Huidu

„In data de 29.12.2010, la ora 13.45, un cetatean roman in varsta de 34 de ani a coborat pista Familienabfahrt din statiunea Patscherkofel, comuna Patsch, purtand o casca de protectie. Pe portiunea numita Nassengraben, si-a agatat un ski si s-a prabusit in partea stanga a directiei de mers, circa 10 metri printre copaci in padure. In cadere, s-a accidentat extrem de grav la cap. Romanului i s-au acordat ingrijiri din partea salvamontistilor de pe partie pana la sosirea elicopterului de salvare C1. In cele din urma a fost recuperat cu ajutorul unei funii de 40 de metri si transportat cu elicopterul la clinica din Innsbruck”, se arata intr-un comunicat al Politiei din Tirol, preluat de Mediafax.