- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

E oficial: Mihnea Vasiliu a fost numit director general al Ringier Romania

13 Oct, 15:37 • Redactia DailyBusiness
Mihnea Vasiliu (44 de ani) a fost numit director general al Ringier Romania. Din aceasta functie, el va asigura conducerea strategica si operationala precum si dezvoltarea tuturor activitatilor companiei Ringier Romania, a anuntat miercuri compania.
E oficial: Mihnea Vasiliu a fost numit director general al Ringier Romania

Mihnea Vasiliu este succesorul lui Marius Hagger, care a decis sa accepte o noua provocare profesionala.

Mihnea Vasiliu isi va prelua noul sau rol de general manager al Ringier Romania la mijlocul lunii noiembrie. El va raporta direct lui Florian Fels, CEO Ringier Central Europe.

Cea mai recenta functie detinuta de Vasiliu este aceea de director executiv al companiei Realitatea Media. Anterior, acesta a detinut functia de CEO al Media Pro Group.

Vasiliu este absolvent al Facultatii de Electronica din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si detine un MBA obtinut la London Business School. Este casatorit si are trei copii.

Mihnea Vasiliu preia conducerea companiei Ringier Romania de la Marius Hagger. Asa cum a fost anuntat si in iulie, Hagger a aceptat o noua provocare profesionala in cadrul grupului NZZ din Elvetia, decizand sa paraseasca compania Ringier.

Ringier Romania are aproximativ 400 de angajati si publica, printre altele, ziarul tabloid Libertatea, revistele dedicate tinerilor Bravo si Bravo Girl!, precum si revistele pentru femei Unica si Bolero. De asemenea, detine portaluri de internet si o tipografie.