- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Sugar Media va administra timp de 2 ani indoor-ul centrului comercial Liberty Center Bucuresti

26 Aug, 13:51 • andra.gheorghe
Agentia de indoor advertising Sugar Media a semnat in august un contract pe doi ani cu posibilitate de prelungire pentru administrarea spatiilor de publicitate indoor a centrului comercial Liberty Center, dezvoltat de Mivan Developments, a declarat pentru DailyBusiness.ro Constantin Caciur, manager general Sugar Media.
Sugar Media va administra timp de 2 ani indoor-ul centrului comercial Liberty Center Bucuresti

„Contractul s-a incheiat in luna august, iar perioada contractului este de 2 ani cu posibilitate de prelungire. Nu stim daca Mivan a organizat o licitatie pentru indoor-ul Liberty Center, insa au mai fost discutii si cu alti furnizori pe care nu-i cunoastem”, a afirmat Caciur pentru DailyBusiness.ro.

Potrivit managerului Sugar Media, acordul cu Mivan Developments s-a semnat la nivel de retea (care cuprinde alte 11 spatii comerciale ce urmeaza a fi construite), insa extinderea contractului de colaborare cu Sugar Media si pentru urmatoarele locatii Mivan va depinde de rezultatele obtinute in Liberty Center.

Caciur nu a indicat valoarea contractului semnat cu Mivan Developments.

Sugar Media va administra atat spatiile publicitare conventionale (backlituri cu afise fixe si derulabile) cat si cele neconventionale (branding spatii, car show, evenimente etc) din Liberty Center si va asigura si serviciile necesare implementarii campaniilor publicitare.

Centrul comercial Liberty Center din Bucuresti va fi inaugurat la sfarsitul lunii octombrie, dupa o investitie de peste 70 milioane de euro. Compania Mivan Development mai are in plan dezvoltarea a inca 11 centre comerciale. Liberty Center consta in aproximativ 25.000 mp spatii de inchiriat, dispusi pe 3 nivele. Centrul comercial va avea peste 100 de magazine si 700 de locuri de parcare subterana.

Infiintata in 2007, Sugar Media activeaza ca furnizor de solutii complete indoor in cinematografe, mall-uri si hypermarketuri. Locatiile Sugar Media inregistreaza un trafic lunar de 9 milioane de vizitatori si cuprind Movieplex Mall Plaza, Cityplex City Mall, Cityplex Tomis Mall, Mall Bucuresti, Plaza Romania, Unirea Shopping Center, City Mall, Iulius Mall (Iasi, Timisoara, Cluj), Arena City Center Bacau, Euromall Pitesti, Promenada Mall, Lotus Market Oradea, Polus Mall Cluj, Mures Mall, Pic Hypermarket (Oradea, Craiova, Pitesti, Braila).