- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Suportul indoor Digital Frame din portofoliul SPM s-a afiliat la o retea internationala

14 May, 10:52 • Redactia DailyBusiness
Suportul de afisaj indoor Digital Frame, din portofoliul agentiei indoor SPM Indoor Division, s-a afiliat retelei internationale bookingDOOH, au anuntat oficialii SPM.
Suportul indoor Digital Frame din portofoliul SPM s-a afiliat la o retea internationala

Digital Frame a fost lansat in Romania in luna mai 2008, si este unul din putinele suporturi indoor capabile sa ofere date despre vizualizarea reclamei in mall-uri, prin dispozitivul de contorizare pe baza de senzori atasat.

Reteaua in care SPM Indoor Division are amplasate digital frame-uri include principalele mall-uri din 8 orase ale tarii: Plaza Romania, Bucuresti Mall, City Mall (Bucuresti), Pitesti EuroMall, Sibiu Promenada Mall, Timisoara Iulius Mall, Oradea Lotus Market, Cluj Iulius Mall, Iasi Iulius Mall, Moldova Mall, Brasov Macromall.

Campaniile derulate pe digital frames au avut pana in prezent clienti precum: Nokia, UPC, AXN, Animax, Chio Chips, Pepsi, Lipton, Cosmote, Mars, BCR Power Card, Nokia, Lipton, Q fort, BRD, Dove, Famous Brands, Vapiano, BMW.

Costurile unei campanii indoor pe sistemele digital frames pot varia in functie de cerintele clientului.

„Costurile rate card ale unei campanii pe o luna, in intreaga retea de digital frames, sunt de 11.000 euro. O campanie la nivel national in interval de o luna, este vizualizata de aproximativ 1.860.000 vizitatori unici”, a declarat Razvan Constantinescu, directorul general SPM Indoor Division.

Prin afilierea la reteaua bookingDOOH, SPM Indoor Division a devenit primul operator de indoor din Europa de Est din platforma globala de booking pentru advertiserii din publicitatea digitala de tip out-of-home.

Potrivit reprezentantilor SPM, avantajele acestei afilieri constau in faptul ca BookingDooh aduce o retea de mii de suporturi de tip digital pe o platforma ce cuprinde operatori si clienti din intreaga lume.

SPM Indoor este o agentie de indoor advertising cu capital 100% romanesc ce opereaza in prezent in 27 de locatii din 17 orase ale tarii. Agentia ofera servicii de consultanta si inchiriere a suporturilor publicitare precum si de implementare a proiectelor speciale, productie publicitara, decorare/neutralizare si monitorizare.

In portofoliul SPM Indoor se numara clienti precum Toshiba, Pepsi, Lipton, Kitekat, Whiskas, Mars, Nokia, Cosmote, Suzuki, Jaguar, Alpha Bank sau Milennium Bank.