- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

The Gunn Report: Omnicom Media Group Worldwide, agentia media a anului 2007

11 Apr, 18:43 • Redactia DailyBusiness
Omnicom Media Group (OMG) Worldwide ocupa primul loc in clasamentul celor mai premiate retele de media din lume, in 2007, conform studiului The Gunn Report.
The Gunn Report: Omnicom Media Group Worldwide, agentia media a anului 2007

OMG Worldwide a obtinut, in urma studiului, 461 de puncte si a fost urmata, in acest clasament, de Group M (350 de puncte) si Publicis Group Media (253 de puncte).

OMD, agentie de media full-service a Omnicom Media Group Worldwide, este declarata, pentru al patrulea an consecutiv, agentia de media a anului.

OMD isi mentine statutul de lider al topului agentiilor de media, cu 234 de puncte cumulate in 2007, mai mult decat Mindshare (110 puncte) sau BBDO (101 puncte), agentiile clasate pe locul 2 si 3 in topul realizat de The Gun Report.

Omnicom Media Group Worldwide este prezenta si in Romania, prin agentiile OMG Romania, Graffiti BBDO, TBWA/Merlin si DDB Bucharest.

Publicatia anuala The Gunn Report realizeaza topul celor mai premiate reclame din lume, precum si cel al clientilor, agentiilor, retelelor, regizorilor si caselor de productie care au contribuit la acestea.