MEDIA & MARKETING

Time Warner si-a crescut profitul net cu 7,3% in T2, la 562 mil. $, peste asteptari

05 august 2010, ora 13:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Time Warner Inc, proprietarul postului de televiziune TNT si al companiei media Time Inc, a raportat in al doilea trimestru din 2010 un profit net de 562 milioane de dolari (49 centi pe actiune), mai mare cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
In T2 2009, profitul companiei a fost de 524 milioane de dolari, sau 44 de centi pe actiune.

Totodata, rezultatul Time Warner a depasit estimarile analistilor chestionati de Bloomberg, care se asteptau la un castig de 46 de centi pe actiune si venituri de 6,33 miliarde de dolari.

In perioada aprilie-iunie, veniturile grupului au crescut cu 7,7%, pana la 6,38 miliarde de dolari.Revistele publicate de Time Inc, incluzand People si Fortune, precum si companiile de cablu TNT si TBS, au ajutat la majorarea veniturilor grupului, in conditiile in care au vandut mai multa publicitate. Vanzarile de bilete pentru filmul "Clash of the Titans", au crescut de asemenea veniturile Time Warner.

Vanzarile de publicitate de pe retelele de televiziune prin cablu, inclusiv Cartoon Network, au avansat cu 14%, contribuind la cresterea profitului operational pana la 981 milioane de dolari.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 04:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter