- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Trafic record pentru DailyBusiness.ro, in luna martie

05 Apr, 13:45 • Redactia DailyBusiness
Cotidianul de afaceri DailyBussiness.ro, prima comunitate de bloguri premium de business din Romania, stiri, analize, comentarii si servicii exclusive care se adreseaza de oamenilor de afaceri, a inregistrat in martie cea mai buna performanta din istoria sa de peste patru ani.
Trafic record pentru DailyBusiness.ro, in luna martie

Astfel, peste 236.000 de vizitatori unici s-au informat in timp real si au fost la curent cu cele mai importante evenimente economice ale lunii trecute, accesand DailyBusiness.ro, singurul produs media premium dedicat oamenilor de afaceri, neafiliat unui trust de presa.

DailyBusiness.ro a avut in martie o crestere de peste 46% fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat in ceea ce priveste numarul de unici, cat si numarul de afisari, care a fost de peste 850.000, potrivit trafic.ro.

Raportat la luna anterioara, cresterea pe categoria clientilor unici a fost de 27%. Aceasta este una dintre cele mai bune evolutii din ultimul timp, intrecuta doar de rezultatul obtinut in ianuarie 2010, cand DailyBusiness.ro a inregistrat o crestere de peste 50% a numarului de unici.

Platforma DailyBusiness.ro gazduieste si KeyPeople, singura retea sociala romaneasca dedicata business-ului de top, care in prezent numara aproape 15.200 de oameni de afaceri.

KeyPeople este cel mai scump produs media de pe online-ul romanesc, cu rate-card de 4 ori mai mare decat al site-urilor romanesti cu profil de afaceri.

Recent, a fost lansat si serviciul premium de resurse umane KeyJobs, construit in cadrul comunitatii premium a oamenilor de afaceri KeyPeople. Spre deosebire de alte servicii, in acest caz candidatul plateste o taxa, si nu compania.

DailyBusiness.ro s-a impus inca de la inceput in peisajul media ca un produs premium. O cercetare asupra datelor SATI de audienta web, publicata de Business Standard, plasa DailyBusiness.ro pe locul al doilea intre toate site-urile analizate, in ceea ce priveste ponderea audientei premium(cititori cu venituri si educatie peste medie).

Procentul (42,6%) era mai mare decat in cazul unor publicatii cu vechime si forta de trust in spate, precum Capital, Cotidianul, Ziarul Financiar, Business Standard, Money Channel, Catavencu sau Evenimentul Zilei.

DailyBusiness.ro este editat de Bazar Publishing, companie care mai detine in portofoliu si Feminis.ro.