- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Trustul Adevarul a pregatit \”zeci de milioane de euro\” pentru achizitii si proiecte noi

20 Mar, 14:41 • sergiu.mihalcea
Trustul de presa Adevarul Holding are planuri "de extindere masiva" pentru 2008, care implica investitii de zeci de milioane de euro si un numar de 14-15 proiecte noi, a declarat pentru DailyBusiness Razvan Corneteanu, directorul general al trustului.
Trustul Adevarul a pregatit \zeci de milioane de euro\ pentru achizitii si proiecte noi

Corneteanu a afirmat ca extinderea grupului va avea loc atat prin achizitii si lansari in media, cat si in domenii conexe, cum ar fi cartea sau tiparul.

Compania a cooptat recent in echipa sa un numar de circa 20 de manageri, si se afla in discutii cu un numar similar de persoane, pentru a acoperi necesitatea de gestionare a noilor proiecte ale trustului.

Proiectele au fost demarate la jumatatea lui 2007, urmand a fi incheiate in cursul lui 2008, a precizat acesta.

De asemenea, in cadrul ultimei intalniri a top-managementului trustului, s-a discutat si despre posibilitatea extinderii trustului la nivel extern, insa Corneteanu nu a precizat tarile care sunt vizate.

„De la infiintarea de acum 15 luni a acestui trust, am decis sa nu dam amanunte referitoare la proiectele in desfasurare”, a spus acesta.

Trustul de presa Adevarul Holding, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, editeaza publicatiile Adevarul si Click si detine grupul de presa Satiricon, care editeaza publicatiile Dilema veche, Dilemateca si Aspirina.