MEDIA & MARKETING

TVR Info isi suspenda emisia. Vezi de cand

15 august 2012, ora 22:30, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tvr-info.jpg
TVR Info isi va suspenda emisia incepand de miercuri, de la ora 23.59, potrivit unei decizii luate de Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al Televiziunii Romane, potrivit unui comunicat transmis de televiziunea publica.

"Astazi, presedintele-director general (PDG) al TVR, Claudiu Saftoiu, a decis suspendarea emisiei canalului de stiri al televiziunii publice, TVR Info, incepand cu data de 15 august 2012, de la ora 23.59", se arata in document.

"Situatia financiara critica a Televiziunii Romane impune luarea unor masuri urgente de redresare economica, in lipsa lor, functionarea societatii devenind imposibila". se mai spune in comunicatul TVR.

Potrivit raportului intocmit de Grupul de lucru infiintat prin hotararea Consiliului de Administratie al TVR, misiunea TVR Info urmeaza a fi preluata de canalul TVR 1.Conform aceleiasi surse, "televiziunea publica va continua sa isi respecte, prin TVR 1, misiunea de informare prompta si corecta in legatura cu evenimentele importante interne si internationale, misiunea cultural-educativa urmand sa fie asigurata de viitorul canal TVR 2 Cultural".

Legea 41/1994 de organizare si functionare a SRTv face referire la programele 1 si 2, la un departament care difuzeaza emisiuni pentru strainatate si la studiourile teritoriale, al caror canal de exprimare este acum si TVR 3.

Totodata, Claudiu Saftoiu a decis sistarea tuturor achizitiilor din fondurile proprii ale TVR, incepand din 16 august 2012, cu exceptia obligatiilor contractuale si a situatiilor speciale strict motivate si dispunerea unei analize imediate a investitiilor planificate a fi efectuate din fondurile provenite de la bugetul de stat.

Conducerea Societatii Romane de Televiziune trebuie sa elaboreze o strategie de restructurare a Televiziunii Romane, dupa ce, pe 27 iunie, Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta (OUG) potrivit careia Consiliul de Administratie al TVR trebuie sa aprobe, in termen de 45 zile (de la publicarea in MO a OUG, n.r), un program de redresare economica, cu restructurari economice, de personal si plata datoriilor fiscale in sase luni. Dupa acest interval, CA al TVR trebuie sa prezinte rezultatele Parlamentului, conform respectivei ordonante a Guvernului.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 14 Mai 2021, 19:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter