- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

TVR Info se lanseaza in octombrie si vrea un rating de 2 puncte in primul an

29 Aug, 12:23 • Redactia DailyBusiness
TVR Info, canal TV de nisa detinut de Televiziunea Romana, cu continut exclusiv de stiri si utilitar, va fi lansat la jumatatea lunii octombrie si tinteste, pentru primul an, un rating de 2 puncte, potrivit coordonatoarei proiectului, Cristina Leorent.
TVR Info se lanseaza in octombrie si vrea un rating de 2 puncte in primul an

„Pentru TVR Info, un canal de nisa care nu are concurenti, indraznesc sa ma gandesc la un rating de 2 puncte, rating-ul unui post de nisa”, a spus Cristina Leorent, citata de NewsIn.

Reprezentantii postului sunt in discutii cu operatorii de cablu pentru difuzare.

Data exacta a lansarii TVR Info va fi stabilita in functie de evolutia probelor tehnice programate sa inceapa saptamana viitoare.
Coordonatoarea de proiect a mai afirmat ca acest nou post este realizat exclusiv cu resursele Televiziunii Romane, astfel ca nu s-au facut angajari suplimentare si nu s-a apelat la productie externa.

TVR Info va transmite in fiecare ora, intre 20 si 30 de minute in direct, aproximativ 10 minute de stiri, momente „non comment” si informatii utilitare de interes national, precum meteo, trafic auto, feroviar si aerian, mediu, sanatate si informatii bancare. Postul nu va avea prezentatori, toate informatiile urmand sa fie transmise in format grafic.

In fiecare saptamana vor fi difuzate si aproximativ 10 interviuri, pe teme specifice fiecare zile, care vor difuzate apoi in reluare, in weekend.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis pe 26 februarie sa acorde licenta audiovizuala Societatii Romane de Televiziune (SRTv) pentru transmisia prin satelit a posturilor TVR Info si TVR 3.