- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Voiculescu a batut gongul pentru runda a doua de concedieri la Jurnalul

22 Mar, 17:03 • andra.gheorghe
Jurnalul National da curs etapei a doua a planului de restructurare initiat in ianuarie. La finalul saptamanii trecute, angajatii publicatiei au fost anuntati de valul de concedieri care va urma luna aceasta, 3 dintre ei, de la sectia de sport a cotidianului, primind deja preavizul, au declarat pentru DailyBusiness.ro surse din cadrul publicatiei patronate de Dan Voiculescu.
Voiculescu a batut gongul pentru runda a doua de concedieri la Jurnalul

Sefii Jurnalul isi anuntasera intern planul de disponibilizari din luna ianuarie, vizand concedierea unui numar de 50-80 de jurnalisti.

„Am fost anuntati ca incepe un nou val de concedieri, care se va desfasura pana la finalul lunii martie”, au declarat surse din cadrul publicatiei.

Jurnalul National, fondat in 1993, face parte din trustul media Intact, controlat de familia Voiculescu. Din trust mai fac parte Antena 1, Antena 3, Antena 2, Antena International, Euforia TV si Gsp TV, posturile de radio Radio ZU si Romantic FM, publicatiile Gazeta Sporturilor, Saptamana Financiara, Financiarul, Felicia, Top Gear si Confidential.