- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ziua Veche \”s-a agatat\” de Putere(a)

29 Apr, 17:40 • Redactia DailyBusiness
Ziarul online Ziuaveche.ro apare incepand de vineri (30 aprilie) si pe print, saptamanal, cu 8 pagini atasate cotidianului proaspat lansat Puterea, intr-un tiraj initial de 25.000 exemplare.
Ziua Veche \s-a agatat\ de Putere(a)

Costurile de tipar si distributie sunt acoperite de patronii Puterea, a declarat pentru DailyBusiness.ro Catalin Pena, redactorul sef la Ziua Veche.

El a exclus posibilitatea ca Puterea sa cumpere Ziua Veche.

Potrivit lui Catalin Pena, parteneriatul dintre cele doua publicatii este sub forma serviciu contra serviciu, fara obligatii financiare consistente.

„Noi le dam continut, ei ne dau spatiu in ziar. Si atat. Inca nu stim cum vom imparti banii din vanzari si reclama. Tot ei ramane sa se ocupe si de publicitate, dar inca nu avem decat o intelegere verbala, nu s-a semnat niciun contract. Nu se pune problema sa fim cumparati de Puterea, noi suntem independeti, nu mai vrem la mogul”, a declarat Pena.

Ziua Veche va aparea in paginile Puterea la pretul de 0,95 lei.

Cotidianul Puterea s-a lansat pe 14 aprilie 2010 si este editat de compania londoneza News&Media Investment Limited, managementul publicatiei fiind asigurat de Adrian Thiess.