NEW MEDIA

20 de aplicatii pentru a iti construi si mentine prezenta pe canalele sociale

28 noiembrie 2010, ora 16:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Social media, de la Twitter la Facebook, LinkedIn, YouTube sau reteaua autohtona KeyPeople.biz creaza oportunitati reale de a cladi relatii, a iti marketa produse si servicii sau a vinde, insa multitudinea de informatii si update-uri poate "sufoca" chiar si pe cei mai experimentati utilizatori. Iata 20 dintre cele mai bune aplicatii pentru a iti "incarca bateriile" sociale.

Multe dintre acestea sunt gratuite sau ofera testare gratis, scrie InformationWeek.com.

Shareaholic, un instrument gratuit pentru Firefox, IE, Safari si alte browsere, permite utilizatorilor sa impartaseasca orice pagina, oricand, cu mai mult de 100 de servicii precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Mail sau Wordpress. Instrumentul permite utilizatorilor inregistrati sa simplifice bookmark-urile si sa descopere noi articole pe web.

Kinoma Play este un player pentru telefoane mobile care ofera sute de optiuni utilizatorilor. Kinoma este disponibil pentru sistemele de operare Symbian/S60 si Windows Mobile 5, costa 30$, cu posibilitatea de testare gratuita. Utilizatorii pot transforma telefonul mobil intr-o "forta mobila media".Cititi restul aplicatiilor pe InformationWeek.com.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 22:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter