- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

20% dintre mesajele de pe Twitter contin referiri la produse sau branduri

05 Mar, 15:56 • Redactia DailyBusiness
Twitter a depasit 10 miliarde de tweet-uri in mai putin de patru ani decat a fost lansat, iar 20% dintre mesaje fac referire la un produs sau un brand, potrivit unui studiu al Virgin Media Business, citat de presa internationala.
20% dintre mesajele de pe Twitter contin referiri la produse sau branduri

In ciuda succesului inregistrat de site-ul de micro-blogging si a faptului ca 1 din 5 mesaje face referire la un produs sau un brand, companiile nu prea s-au inghesuit sa fie prezente aici, ceea ce i-ar putea costa destul de scump, potrivit specialistilor Virgin Media Business.

„Am vazut Twitter-ul explodand in ultima vreme. In octombrie 2009 erau 5 miliarde de de tweet-uri. Cu atat de multi oameni care isi impartasesc gandurile online, nu este nici o surpriza ca unele dintre ele se refera la companii. Cu siguranta ca acest mediu reprezinta o oportunitate excelenta pentru companii de a interactiona cu clientii, dar multe o rateaza”, a declarat Phil Stewart, director customer service in cadrul Virgin Media Business.

Desi 57 din cele 100 de companii cel mai bine capitalizate, listate la Bursa din Londra (FTSE), au cont pe Twitter, aproape trei sferturi (72%) nu au raspuns intrebarilor sau comentariilor facute in legatura cu compania.