- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Accor Services lanseaza serviciul de geolocalizare online a magazinelor afiliate Ticket Cadou

15 Dec, 13:24 • Redactia DailyBusiness
Accor Services, cel mai mare emitent de tichete de servicii din Romania, lanseaza un serviciu online de geolocalizare a magazinelor afiliate in care se poate plati cu tichetele Ticket Cadou, a anuntat marti compania.
Accor Services lanseaza serviciul de geolocalizare online a magazinelor afiliate Ticket Cadou

Serviciul de geolocalizare online permite persoanelor care beneficiaza de tichete de cadouri sa identifice pe harta locatia exacta a partenerilor afiliati Accor Services.

Pe langa localizarea pe harta, noul serviciu pune la dispozitia utilizatorilor Ticket Cadou informatii referitoare la partenerii afiliati, cum ar fi tipul de produse sau servicii comercializate de fiecare magazin afiliat, adresa postala, adresa web, numarul de telefon si programul de functionare.

Ticket Cadou este un tichet cu uz universal, care poate fi oferit de companii sau institutii atat salariatilor, cat si partenerilor de afaceri si clientilor. Accor Services a lansat acest produs in Romania, in martie 2003.

Tichetele Ticket Cadou sunt acceptate in peste 50.000 de magazine din toata tara.

Accor Services este filiala in Romania a grupului Accor, lider international si in Romania in domeniul tichetelor de servicii. Accor Services Romania a fost infiintata in iulie 1998, fiind primul emitent de tichete de servicii din Romania.

In Romania, peste 35 000 de companii si 1,5 milioane de salariati folosesc tichetele de masa Ticket Restaurant, tichetele de cadouri Ticket Cadou sau tichetele de vacanta Ticket Vacanta emise de Accor Services.