- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Agentia MB Dragan si-a crescut afacerile de 10 ori anul trecut

20 Feb, 16:52 • mihaela.tudorancea
MB Dragan, agentie specializata in publicitate interactiva si pe telefoanele mobile, a raportat o cifra de afaceri de 400.000 de euro in 2008, de 10 ori mai mare decat in 2007, in urma mutarii interesului companiilor spre piata de publicitate online, conform lui Mihai Dragan, directorul general si fondator al companiei (foto).
Agentia MB Dragan si-a crescut afacerile de 10 ori anul trecut

„Rezultatele au fost peste asteptari. In 2007 am inregistrat o cifra de afaceri de 40.000 de euro. Credem ca si anul acesta piata se va mentine pe un trend ascendent si vom avea rezultate la fel de bune”, a declarat Mihai Dragan.

Totodata, compania are in vizor angajarea a circa 60 de persoane pana la sfarsitul acestui an, urmand sa ajunga la 80 de angajati, de la 24 in prezent, atat pentru biroul sau de la Bucuresti, care se ocupa de strategie, creatie si publicitate interactiva, cat si pentru biroul de la Craiova, care se ocupa de marketing, social media, si pentru cel din Iasi, care se ocupa de webdevelopment.

„In prima jumatate a acestui an, vom anunta si extinderea in Vestul Europei. Credem ca acolo exista un potential serios de crestere pe acest segment, si ca piata are nevoie de solutii alternative la companiile locale”, a declarat Mihai Dragan.