NEW MEDIA

Agentia Q2M se aliaza cu Thinkdigital Romania

17 mai 2012, ora 16:57, autor(i): Andreea Stan  
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
poza td q2m.jpg
Reteaua de advertising detinuta de Dragos Stanca, Q2M, se va alatura de la 1 iulie 2012, retelei digitale de mediaáThinkdigital Romania, prezenta pe piata din Europa.

Reprezentantii celor doua retele si-au anuntat intentia de a intra intr-un parteneriat strategic, joi, in cadrul RoNewMedia.

"Portofoliul nostru, cunostintele la nivel local, alaturi de portofoliul international oferit de noii nostri parteneri de la Thinkdigital, cu Facebook si Skype drept cap de afis, vor crea un mix unic pentru adevertiseri, agentii media si clienti", a declarat Dragos Stanca, fondator & managing partner Q2M.á

Conform parteneriatului semnat, cele doua companii "isi vor uni fortele", de la 1 iulie 2012, "cu scopul de a crea o entitate unica pentru vanzari digitale in media, care va alatura expertiza si influenta locala a Q2M puterii internationale si audientei uriase acoperita de reteaua Thinkdigital", se arata intr-un comunicat de presa al Q2M.áôAcest parteneriat marcheaza un moment important in maturizarea ápietei ádigitale de publicitate. Pentru jucatorii din advertising, intelegerea reprezinta accelerarea ritmului si cresterea amplorii inovatiei digitale prin combinarea punctelor forte, resurselor si activelor complementare ale ambelor companii intr-un partener valoros, de o marime care sa permita ample proiecte de marketing digitalö, a declarat Odysseas Ntotsikas, fondator si managing director al grupului de companii Thinkdigital.

La randul sau, Adrian Stanescu, managing partner Thinkdigital Romaniaáa afirmat ca agentia pe care o reprezinta a adus in Romania servicii precum Thinkdigital International Network, Mediamind, Windows Live Messenger si, cel mai recent, Facebook si Skype. áá

Thinkdigital este o companie a grupului de companii Thinkdigital, una dintre cele cea mai mari retele digitale de media din Europa Centrala, de Est si sudul Europei, fiind prezenta in Romania si cinci alte piete europene.

Thinkdigital este partenerul oficial de vanzari al Facebook, MSN, Skype si Mediamind in regiune.á

Q2M este o retea independenta de advertisig din Romania, avand un portofoliu de peste 60 de site-uri.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 05:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter