- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Alexis Bonte a preluat controlul Trilulilu si evalueaza proiectul la 2,5 mil. euro

14 May, 12:51 • Redactia DailyBusiness
Portalul romanesc de continut video Trilulilu.ro a anuntat miercuri vanzarea pachetului majoritar catre omul de afaceri de origine franceza Alexis Bonte, care a preluat inca 41% din companie, el detinand deja 10%.
Alexis Bonte a preluat controlul Trilulilu si evalueaza proiectul la 2,5 mil. euro

Avand in vedere ca Trilulilu valoreaza, conform estimarii proprii anuntate miercuri, 2,5 mil. euro, tranzactia pentru vanzarea a 41% din companie ar valora putin peste 1 milion de euro.

Totodata, Trilulilu a anuntat ca Bonte a mai facut o investitie de 300.000 euro in companie.

Astfel, Alexis Bonte devine noul actionar majoritar, detinand 51% din companie. Trilulilu va functiona in continuare sub forma juridica de S.A.

[quote=Sergiu Biris, fondator Trilulilu]Nu avem in plan sa mai vindem din actiuni, ne vom concentra pe dezvoltare[/quote]
Alexis Bonte mai detinea 10% din actiunile Trilulilu, pe care le achizitionase la finele lui 2007 cu 100.000 euro. In urma acestei tranzactii, proiectul a fost evaluat la 1 milion de euro.

Alexis Bonte se va alatura boardului Trilulilu in functia de presedinte, aducandu-si contributia pe partea de business si strategie de dezvoltare a brand-ului, echipa executiva ramanand neschimbata – Sergiu Biris, director general si Andrei Dunca, director tehnic.

Sergiu Biris detine in acest moment 22,5% din actiuni, a spus el pentru DailyBusiness. Printre cei 7 actionari se mai numara Andrei Dunca, Vlad Gorgan sau Dragos Barlea.

Trilulilu.ro ocupa in prezent locul 4 in trafic, conform Trafic.ro, cu un numar de circa 650.000 de vizitatori pe saptamana.

Resurse suplimentare
Comunicatul de presa de miercuri al Trilulilu
Intr-un interviu realizat in aprilie de DailyBusiness, Biris a estimat ca traficul Trilulilu se va dubla pana la finele anului, atingand 1,4 mil. vizitatori pe saptamana.