NEW MEDIA

App Store vs Android Market - ce spun dezvoltatorii de aplicatii despre cele doua platforme

30 septembrie 2010, ora 11:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Aplicatii-mica.jpg
Aproape jumatate din dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone fac mai multi bani decat s-au asteptat initial, in timp ce aproape acelasi numar de dezvoltatori pentru Android genereaza venituri mai mici decat cele la care se asteptau, rezulta dintr-un studiu realizat de Open-First printre 110 dezvoltatori pentru ambele piete.
78% dintre dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone au spus ca sunt multumiti de experienta de vanzare pe iOS (sistemul de operare Apple), in timp ce 99% dintre ei au spus ca vor continua sa scrie programe pentru produsele companiei americane. Cu toate acestea, Android Marketplace continua sa atraga un numar din ce in ce mai mare de dezvoltatori, datorita cresterii rapide a numarului de terminale disponibile.

Circa 28% dintre dezvoltatori au declarat ca nu sunt multumiti de App Store al Apple, comparat cu concurentii. Cele mai multe nemultumiri sunt legate de timpul lung de aprobare al aplicatiilor si uneori motivele neclare pentru care unele aplicatii sunt refuzate. Lipsa aplicatilor pentru adulti nemultumeste o treime dintre dezvoltatori.

Dezvoltatorii pentru Android Marketplace se arata multumiti de faptul ca aplicatiile pentru acest sistem de operare sunt publicate aproape imediat. Pe de alta parte, acest lucru nemultumeste pe unii dezvoltatori care spun ca "piata" este inundata de aplicatii foarte slabe, acest lucru ducand la o vanzare mai greoaie a aplicatiilor valoroase, dar care costa.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 11:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter