NEW MEDIA

ArboInteractive promoveaza prin afiliere, pe site-uri din retea, magazinul eMag.ro

26 mai 2009, ora 13:57, autor(i): Alex Goaga   | 3 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Afiliere-mica.jpg
Regia de publicitate online ArboInteractive si eMag.ro au incheiat un parteneriat prin care magazinul online va fi promovat in reteaua de site-uri a regiei, pentru fiecare produs achizitionat de clientii ce vin de pe una din paginile site-urilor din portofoliul ArboInteractive agentia urmand sa primeasca circa 3% din valoarea produsului cumparat de pe eMag.
eMag.ro va fi promovat in sistem de afiliere initial pe paginile retelei sociale Hi5, spatiu "vandut" in Romania de ArboInteractive. Ulterior, campania se va extinde treptat pe toate cele circa 150 de site-uri din portofoliul ArboInteractive.

"Nu ne vom limita la bannere, cautam si solutii alternative de promovare a eMag - widget-uri sau mesaje text. Practic, pentru fiecare vizitator al Hi5.com care da click pe un link ce duce la eMag.ro si cumpara un produs de acolo, noi primim circa 3% din valoarea tranzactiei realizate intre eMag.ro si clientul respectiv", a explicat pentru DailyBusiness.ro Clement Nicolaescu, marketing si PR director al agentiei de publicitate online.

Nicolaescu considera ca aceasta campanie de afiliere se va bucura de succes, in special datorita faptului ca Hi5.com atrage tineri interesati de tehnologii si, la vederea reclamelor produselor eMag.ro, vor lua in considerare si achizitia acestora."Bineinteles, campania va fi negativ influentata de criza economica prin care trecem. Anul acesta scade vanzarea online de produse IT, insa este bine ca ne-am pozitionat de acum si pe aceasta linie de business prin afiliere", a mai spus Clement Nicolaescu.

ArboInteractive are o experienta de peste 8 ani pe piata online din Romania, initial ca departament al ArboMedia, apoi, din mai 2008, ca firma separata. In luna septembrie, compania a fost preluata de Goldbach Media, companie prezenta in 10 tari europene. ArboInteractive Romania gestioneaza in prezent spatiul publicitar al peste 150 de site-uri.

eMag.ro este cel mai mare magazin online din Romania, lansat in 2001. eMag este operat de companiile Dante International si eMag International.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Octav a spus:
26/05/2009 17:06
3% este un inceput bun. Dar este relativ putin.
Se lucreaza la proiecte de afiliere care vor da peste 10%.
 
lina a spus:
26/05/2009 21:34
ArboInteractive gestioneaza peste 150 de site-uri? Sunteti siguri ca nu mult-mult mai putin?
 
Laptopuri hp a spus:
27/04/2010 17:51
Si totusi majoritatea magazinelor de produse electronice si IT online cu programe de afiliere ofera doar 2%.
Avand in vedere ca toate sunt sub eMag din aproape toate punctele de vedere, ar trebui sa ofere un comision de cel putin 4% pentru a atrage afiliati.
In plus, la eMag poti alege sa cumperi un produs de la ei cu banii primiti, primind o reducere de 5% si evitand plata impozitului, ceea ce la Marketonline sau PCfun nu poti face...
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 08:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter