- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Care este cea mai activa tara pe retelele sociale?

11 Oct, 11:22 • Redactia DailyBusiness
Raspunsul nu este chiar cel pe care il asteptai: Malaezia. Un malaezian are in medie 233 de prieteni pe retelele sociale, releva un studiu realizat de firma de cercetare TNS pe un esantion de 49.000 de persoane din 46 de tari, citat de designtaxi.com.
Care este cea mai activa tara pe retelele sociale?

Si nu numai ca au cei mai multi prieteni online, dar malaezienii petrec si cel mai mult timp pe retelele sociale, circa 9 ore pe saptamana.

La capatul opus, japonezii sunt cei mai putin prietenosi in mediul online, un japonez avand in medie doar 29 de prieteni.

Dupa Malaezia, tara cea mai activa pe retelele sociale este Brazilia (cu o medie de 231 de prieteni/utilizator) si Norvegia (217).

China este de asemenea activa pe retelele sociale. Desi chinezul obisnuit are doar 68 de prieteni, acesta petrece aproape 5 ore pe saptamana pe retelele sociale.

Studiul a mai evidentiat ca persoanele cu acces la Internet prefera sa citeasca stiri de la publicatii online. 61% dintre cei chestionati au spus ca prefera publicatiile online, in vreme ce doar 32% au mentionat publicatiile tiparite.