- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Cel mai mare site american de recrutare online a inceput \”recoltarea\” de CV-uri in Romania

01 Apr, 17:25 • Redactia DailyBusiness
CarrerBuilder, cel mai important jucator de pe piata de recrutare online din SUA, care si-a anuntat intrarea in Romania anul trecut, si-a lansat oficial serviciile in Romania si a inceput sa distribuie primele newslettere pentru atragerea de aplicanti romani.
Cel mai mare site american de recrutare online a inceput \recoltarea\ de CV-uri in Romania

Carrerbuilder incearca sa se impuna pe o piata dominata autoritar de doi jucatori locali, eJobs si BestJobs, fiecare cu peste 1 milion de vizitatori unici lunar.

Reprezentantii Careerbuilder Romania nu au putut fi contactati pentru comentarii.

Potrivit unor declaratii anterioare ale lui Lampros Latsaras, country manager al CareerBuilder Romania, compania si-a propus ca in termen de 5 ani sa ajunga primul jucator de pe piata locala de recrutare online.

Fondat in 1995, CareerBuilder.com este cel mai mare jucator de pe piata de recrutare online americana, cu peste 23 milioane ve vizitatori unici, 1 milion de job-uri in baza de date si peste 30 milioane de cv-uri. Portalul este controlat de companiile Gannett, Tribune Company, The McClatchy Company si Microsoft.

Portalul se numara, potrivit propriilor estimari, printre primele 30 cele mai accesate site-uri web din lume, cu birouri in SUA, Canada, Marea Britanie sau Suedia.