- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cum poti sa ajungi la inchisoare pentru spargerea unei adrese de email

03 May, 12:24 • Redactia DailyBusiness
Un student in varsta de 22 de ani a fost gasit vinovat pentru spargerea adresei de yahoo a fostei guvernatoare a statului Alaska, Sarah Palin, si risca pana la 20 de ani de inchisoare, potrivit The Money Times.
Cum poti sa ajungi la inchisoare pentru spargerea unei adrese de email

David Kernel, fiul unui reprezentant al partidului democrat, a fost gasit vinovat de catre juriu pentru doua capete de acuzare: obstructionarea justitiei si acces neautorizat la adresa de email a lui Sarah Palin.

Doar pentru spargerea adresei de email, Kernel ar putea primi pana la 1 an de inchisoare si o amenda de 100.000 dolari, iar pentru obstructionarea justitiei ar putea fi condamnat pana la 20 de ani de inchisoare si amendat cu 250.000 dolari.

Aparent, Kernel ar fi sters toate inregistrarile care ar fi putut dovedi implicarea sa in spargerea adresei de email, dupa ce a aflat ca FBI deruleaza o investigatie in acest caz.

Avocatul lui Kernel a spus in apararea acestuia ca nu a fost vorba decat de o gluma. Totusi, procurorii au argumentat ca studentul de 22 de ani a vrut sa distruga campania politica a fostei guvernatoare.