- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Despre e-Romania pe bloguri: Un mega-site \”de nazbitii adunate de niste smecheri\” pentru 500 mil. euro. Cunoasteti pe cineva la minister?

16 Mar, 12:35 • Redactia DailyBusiness
Stirea potrivit careia Guvernul a aprobat un buget de 500 de milioane de euro pentru proiectul e-Romania a incins spiritele in blogosfera romaneasca, avand in vedere ca este vorba de o suma neobisnuit de mare pentru un site.
Despre e-Romania pe bloguri: Un mega-site \de nazbitii adunate de niste smecheri\ pentru 500 mil. euro. Cunoasteti pe cineva la minister?

„Va intrebati, poate, ce este eRomania. Raspunsul simplu este: un site de internet. De fapt un mega-site de internet. Care va contine tot felul de nazbitii gandite, adunate si prezentate intr-o forma unitara de catre niste smecheri. Despre care nu stim inca nimic. Acestia, smecherii, daca nu se sesizeaza nimeni, urmeaza a incasa purcoiul de bani amintit, adica cu siguranta cea mai mare suma de bani care a fost vreodata alocata pentru dezvoltarea unui site de cand exista .ro”, scrie sutu.ro, care a citit toata documentatia si a semnalat obiectivele proiectului.

„Cand v-am spus ca suntem in business-ul corect … ‘aberezi’, ‘ti s-a urcat la cap’, ‘du-te ma de aici’ etc, etc. Sa vad ce mai spuneti acum cand guvernul a aprobat portalul de 500 milioane euro (adica un sfert din costul autostrazii Comarnic Brasov!), e-Romania”, scrie si Orlando Nicoara pe blogul sau.

„Acum eu vin serios si intreb, cine stie pe cineva in ministerul comunicatiilor. Vreau sa fiu project manager sau cel putin bagator de seama in cadrul acestui proiect. Ce mama dracu, criza e doar pe hartie, nu e pe bune in tara asta”, scrie si Piticu

[dbvideo=397]

Proiectul de 500 de milioane de euro al guvernului „din respect pentru timpul cetateanului”. Interviu realizat de Ion Vaciu.