- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

F5 si Kondiment lanseaza o solutie de e-commerce si vor 18 clienti in 6 luni

13 Nov, 16:03 • emanuel.ceciu
F5, divizia de proiecte si investitii online a Realitatea-Catavencu, a incheiat un parteneriat cu compania Kondiment, oferind un serviciu de solutii e-commerce celor ce doresc sa creeze, dezvolte si sa extinda proiecte in online, au anuntat joi oficialii companiei.
F5 si Kondiment lanseaza o solutie de e-commerce si vor 18 clienti in 6 luni

Acestia au precizat ca se asteapta ca in urmatoarele sase luni sa atraga circa 18 clienti pentru serviciul nou lansat Sellerator. In functie de marimea si pretentiile clientului, pretul unei comenzi poate varia de la 6.500 de euro pana la cateva zeci de mii de euro, a declarat pentru DailyBusiness.ro Emilia Gorgota, director general Sellerator.

„In Romania este nevoie de o solutie de e-commerce care sa ofere siguranta magazinelor online, iar acestea sa se concentreze pentru satisfacerea nevoilor cumparatorilor si a serviciilor oferite. Sellerator vine in intampinarea nevoilor atat a magazinelor online, cat si a clientilor acestora”, a declarat Emilia Gorgota.

Solutiile puse la dispozitie de Sellerator vizeaza concomitent aspectele tehnice, financiare, de marketing si de comunicare ale afacerii, fiind strans corelate cu domeniul de activitate al companiei si obiectivele sale de business.

Astfel, solutia de baza poate fi personalizata prin intermediul unor module de administrare flexibile, care asigura gestionarea procesului de vanzare, atat din punct de vedere al clientului, cat si al consumatorului final.

Resurse suplimentare: Interviu cu Dragos Stanca in care managing directorul pe new media de la Realitatea Catavencu a anuntat in premiera pentru DailyBusiness.ro parteneriatul dintre F5 si Kondiment.