NEW MEDIA

Facebook a "redesenat" pagina de profil. Vezi care sunt noutatile

06 decembrie 2010, ora 13:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
facebookmedie.jpg
Pagina de profil de pe cea mai mare retea de socializare din lume are un nou "look": informatiile personale si fotografiile sunt impinse mai sus in pagina, in incercarea de a le permite utilizatorilor "sa isi spuna mai usor povestea si sa afle mai repede noutati despre prieteni, scrie presa internationala.
Noua pagina a fost prezentata duminica seara, inainte ca fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, sa participe la o emisiune TV de succes din Statele Unite.

Astfel, informatiile biografice de baza vor aparea central, inclusiv locul de origine, ce scoli ai urmat si unde lucrezi. Apoi, imediat sub aceste informatii va aparea "o banda" orizontala cu cele mai recente poze pe care le-ai postat tu sau prietenii tai, pentru ca "oamenilor le plac fotografiile", asa cum sustine Zuckerberg.

Va exista, de asemenea, si o noua sectiune in partea stanga a paginii unde pot aparea numele celor mai importanti oameni din viata ta. Cu ajutorul unui nou instrument vei putea preciza tipul de relatie pe care ai cu fiecare persoana care se afla in lista ta de "prieteni".Citeste mai multe despre modificarile facute de Facebook.

Facebook are peste 500 de milioane de utilizatori in intreaga lume.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 07:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter