NEW MEDIA

Facebook este pe cale de a incheia un parteneriat major cu Skype - vezi ce va aduce acesta userilor

29 septembrie 2010, ora 16:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
SkypeFB-mica.jpg
Facebook ar putea anunta in curand un parteneriat major cu Skype, in urma caruia aceasta din urma va adauga un buton de "Facebook Connect" pentru ca utilizatorii serviciul de telefonie online sa poata suna contactele de pe reteaua sociala americana, conform unor surse familiare cu situatia, citate de All Things Digital.
Totodata, utilizatorii de Facebook vor putea initia apeluri video din interiorul Skype.

Facebook, la randul sau, va integra serviciile de telefonie, video si mesagerie pe reteaua sociala ce cumuleaza 0,5 miliarde utilizatori. Skype are circa 124 milioane de useri care folosesc serviciul cel putin o data pe luna, fiind astfel cea mai mare companie ce are acest domeniu de activitate.

Scopul Facebook? Acela de a crea cat mai multe mijloace de a comunica pentru comunitate. Scopul Skype? Acela de a isi mari in mod simtitor numarul de useri si, implicit, pentru ambele companii, veniturile generate de acestea ar putea creste simtitor, scrie presa internationala.Modificarile vor avea loc in curand, odata cu lansarea versiunii 5.0 a Skype care urmeaza a fi lansata pe piata, in varianta beta, in cateva saptamani.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 02 Martie 2021, 16:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter