- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Fost sef din cadrul Realitatea-Catavencu, numit in top-managementul Metropotam

06 Jan, 16:58 • emanuel.ceciu
Fostul director executiv al diviziei Realitatea-Catavencu F5 X-media, Dragos Gurarosie, a preluat functia de business director al grupului Metropotam, format din Krogos Software, Fourhooks si Knopad Software. Parte din top management, Gurarosie va lucra indeaproape cu ceilalti top-manageri, Dragos Novac si Mihaela Barsan.
Fost sef din cadrul Realitatea-Catavencu, numit in top-managementul Metropotam

Dragos Gurarosie va fi responsabil cu identificarea si dezvoltarea oportunitatilor de business pentru cele trei companii din grup, in linie cu strategia pe termen lung si cea pentru anul in curs. Pozitia este nou creata.

Dragos Gurarosie a mai activat la PrimaTV, unde a ocupat functia de account manager si new media manager, ulterior lucrand pe pozitia de sales manager la Radiostar (actualul MagicFM). Cel mai recent job al sau a fost director executiv la F5 X-media.

Gurarosie nu va fi inlocuit in cadrul trustului Realitatea-Catavencu, echipa pe care acesta o conducea urmand a fi preluata de Irina Morosanu, business affairs manager al F5.

Metropotam Group este un grup de companii ce ofera solutii integrate de dezvoltare de software, marketing si comunicare de proiecte online.

Grupul incorporeaza o platforma integrata de servicii online si mobile din care fac parte metropotam.ro, urbanbite.ro, coolio.ro, 100eyes.ro si aplicatia de mobil Urbee sub managementul Knopad Software, un incubator de proiecte speciale de dezvoltare prin Krogos Software Development si agentia de comunicare FourHooks.