NEW MEDIA

Gecad Net mizează pe o creștere a veniturilor cu 25% în 2016

27 ianuarie 2016, ora 14:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cristianherghelegiu.jpg
Compania Gecad Net, cu peste 24 de ani de experiență în furnizarea de soluții și servicii software pe piața din România și unul dintre cei mai vechi parteneri Microsoft de pe piața locală a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 4,2 milioane euro, în creștere cu 15% față de 2014.

“Anul trecut principalul nostru obiectiv a fost să cre
ștem cât se poate de mult business-ul de cloud ceea ce am și reușit, investind totodată în resursele umane existente în companie pentru dezvoltarea competențelor, atât pe tehnologii Microsoft, cât și de securitate. Investițiile s-au cifrat la peste 200.000 de euro dar beneficiile se vor vedea în următorii ani”, declară Cristian Herghelegiu (foto), CEO la Gecad Net.

În 2016, compania se așteaptă la depășirea pragului de 5 milioane de euro, mizând pe o creștere a veniturilor cu 25% față de anul anterior.

“Ne vom focaliza în acest an pe atragerea a cât mai multe proiecte cloud, servicii complexe pentru Enterprise, soluții de comunicare și de tip Business Intelligence. Concomitent vom continua să venim către clienții noștri cu pachete de securitate IT și soluții de proiectare”, declară Cristian Herghelegiu, CEO la Gecad Net.Privind retrospectiv, cele mai dinamice linii de business în 2015 au fost: soluțiile bazate pe platforme cloud (Office 365, Microsoft Azure și nu în ultimul rând Adobe Creative Cloud), unde numărul total de proiecte a crescut în doar un an cu peste 100%, soluțiile de securitate IT și cele pentru proiectare asistată.

Am constatat că în 2015, clienții Autodesk au optat încă într-o proporție destul de mare pentru licențierea prin subscripție (licența tip abonament), care le oferă în primul rând costuri mai reduse și totodată, mai multă flexibilitate în alocarea de resurse financiare pentru achiziția de software.  Ne așteptăm ca în 2016, odată cu conștientizarea beneficiilor pe care le oferă noul tip de licențiere, numărul utilizatorilor de soluții de proiectare bazată pe platformele Autodesk să crească cu 30%”, declară Cristina Anton, Autodesk Business Manager la Gecad Net.

În 2015, a crescut și cererea de soluții de securitate cu peste 20%. În același an, compania a devenit partener de tip Platinum pentru Kaspersky în România oferind clienților soluții și servicii personalizare la fiecare tip de business, cu obiectivul de a reduce riscul atacurilor cibernetice care au cunoscut în 2015 un salt de peste 30% la nivelul României, explică Herghelegiu.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din NEW MEDIA
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Luni, 21 Mai 2018, 15:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter