NEW MEDIA

Google a prezentat software-ul pentru TV

21 mai 2010, ora 14:57 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
google_tv.jpgmedie.jpg
Google a prezentat joi software-ul prin intermediul caruia continutul web poate fi vazut pe televizor pentru a-i convinge pe consumatori sa utilizeze Internetul si in sufragerie, ceea ce va traduce in incasari mai mari din publicitate pentru companie, potrivit Bloomberg.
Pentru noul instrument, Google TV, compania care detine cel mai mare motor de cautare din lume va colabora cu Intel, Sony si Logitech International.

Companiile incearca sa profite de pe urma cresterii cererii pentru emisiuni pe internet si a informatiei accesibile pe ecrane mari, in cat mai multe camere din casa.

Google, care detine deja cea mai mare cota din publicitatea online, vrea o bucata de 175 miliarde dolari din piata publicitatii pe TV."Televiziunea este pe cale sa devina a treia fereastra, alaturi de computer si telefon, prin care poti accesa ceea ce vrei, cand vrei. Televizorul se transforma intr-un dispozitiv intelegent, destept", a declarat seful diviziei Home Digital din cadrul Intel.

Google TV va functiona ca un centru de divertisment care le va permite utilizatorilor sa caute programe, sa inregistreze emisiuni sau sa caute site-uri.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 28 Septembrie 2021, 11:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter