- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Informatii despre preturile din magazinele online, disponibile prin serviciul \”1951 Informatii Diverse\”

07 Jan, 13:59 • Redactia DailyBusiness
Operatorul Romtelecom, in parteneriat cu site-ul www.price.ro, ofera prin intermediul serviciului "1951 Informatii Diverse", date referitoare la cel mai bun pret pentru peste 20 de categorii de produse, care se comercializeaza in 300 de magazine online, tariful pentru acest serviciu fiind de 0,20 euro/apel plus 0,25 euro/minut, fara TVA.
Informatii despre preturile din magazinele online, disponibile prin serviciul \1951 Informatii Diverse\

Serviciul „1951 Informatii Diverse” ofera de saptamana aceasta date comparative privind preturile pentru peste 20 de categorii de produse, de la electronice si electrocasnice pana la articole de pescuit, disponibile in magazinele online din Romania.

„Clientii pot afla care e cel mai bun pret pentru produsul cautat chiar daca se afla in magazinul din care intentioneaza sa-l cumpere, si nu acasa, in fata calculatorului, putand sa-l compare cu alte oferte similare de pe piata,” a declarat Olaf Lausen, director Divizia Proiecte Speciale.

Prin aceleasi serviciu se pot obtine si informatii despre cursul valutar, mersul trenurilor, trafic, horoscopul sau prognoza meteo.

Veniturile totale ale Romtelecom au scazut cu 7% in primele 9 luni ale anului, comparativ cu perioada similara a anului trecut, la 609,4 milioane euro, potrivit datelor postate de grupul elen OTE, actionar majoritar Romtelecom.