- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Jocul eRepublik lanseaza si versiunea in limba romana, precum si in maghiara, italiana si suedeza

15 Dec, 14:59 • Redactia DailyBusiness
Republik Labs, firma care detine jocul online eRepublik, a lansat programul in alte 4 limbi - romana, maghiara, italiana si suedeza, in prezent jocul autohton fiind disponibil in 10 limbi, au anuntat marti oficialii companiei.
Jocul eRepublik lanseaza si versiunea in limba romana, precum si in maghiara, italiana si suedeza

Jocul, dezvoltat de o echipa romaneasca initial in limba engleza, a lansat in iunie si versiunea in spaniola, in noiembrie iesind pe piata si in limbile franceza, germana, rusa si portugheza.

„Interactiunea dintre utilizatori este esentiala pentru dezvoltarea jocului si aceasta se realizeaza mult mai usor cand interfata este in limba materna. Vom lansa de asemenea in curand si un modul militar, care va duce la cresterea numarului de utilizatori”, a declarat George Lemnaru, fondator si director operational al companiei.

eRepublik a atras 6,6 milioane de vizite si 158 milioane de pagini vizualizate in septembrie. Utilizatorii au petrecut peste 95 milioane de minute in joc in septembrie 2009, conform Google Analytics.

Comunitatea eRepublik numara peste 220.000 de utilizatori activi din intreaga lume, Romania fiind printre tarile cu cei mai multi jucatori.

eRepublik a fost fondata in 2007. AGF Private Equity este cel mai mare investitor in companie, cu 2,75 milioane de euro alocati pana in prezent.