- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

KeyPeople, comunitatea premium a oamenilor de afaceri

09 Jun, 18:29 • Redactia DailyBusiness
Ai o idee de business si cauti parteneri noi? Intra in KeyPeople si vei interactiona cu cei peste 16.000 de manageri romani, specialisti din zona middle si top management, care utilizeaza KeyPeople pentru a face schimb de opinii si pentru a pune bazele unor noi afaceri.
KeyPeople, comunitatea premium a oamenilor de afaceri

In calitate de membru KeyPeople vei putea sa comunici cu zeci de mii de potentiali clienti, furnizori, parteneri care sa te ajute in cresterea sau consolidarea afacerii tale.

De asemenea, vei avea ocazia sa lansezi teme de discutie ori sa participi la dezbateri organizate intr-o retea sociala axata pe mediul de afaceri.

KeyPeople este o comunitate exclusivista de business, 100% romaneasca, gandita si pusa in practica de profesionisti cu experienta in mediul de afaceri autohton.

KeyPeople are circa 53.000 de vizitatori unici lunar si ofera membrilor sai oportunitati de a incheia noi afaceri si parteneriate, de a gasi job-uri noi sau de a face angajari pe pozitii-cheie.

Comunitatea KeyPeople este gazduita de DailyBusiness.ro, publicatie online de business, cu circa 200.000 vizitatori unici lunar.