- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Orange Romania isi cauta agentie interactiva

24 Jul, 17:01 • sergiu.mihalcea
Operatorul telecom Orange Romania se afla in plin proces de selectie a unei agentii interactive ca parte a strategie de crestere a performantei comerciale, a declarat pentru DailyBusiness.ro Oana Solca, web shop & web care marketing manager Orange Romania.
Orange Romania isi cauta agentie interactiva

Informatia conform careia compania are in derulare pitch-ul pentru contul interactiv a aparut initial pe blogul lui Iulian Toma, care sugera totdata ca Orange doreste sa lanseze un nou site, informatie infirmata de catre Oana Solca.

Oficialii companiei nu au oferit informatii referitoare la numele agentiilor participante la pitch sau la valoarea contului.

„Brief-ul contine cerinte de optimizare si marketing online, iar selectia agentiei interactive face parte din strategia Orange Romania de crestere a performantei comerciale pentru canalul alternativ de distributie online”, a spus Solca.

Recent, principalul competitor al Orange, Vodafone, a anuntat ca intentioneaza sa vanda publicitate pe site-ul propriu.

Reprezentantii Orange au precizat ca agentia care va castiga pitch-ul va avea rolul de creste vanzarile online pentru serviciile si produsele companiei, prin intermediul marketing-ului online si a optimizarilor cerute in brief.