- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Platforma de publicitate video a Trilulilu.ro a atras 60 de campanii si 110 clienti in prima luna

20 Jul, 12:42 • mihaela.tudorancea
Platforma de publicitate video a portalul autohton Trilulilu.ro a atras 110 clienti in sistem si a desfasurat 60 de campanii de la lansarea sa, in urma cu o luna, pana in prezent, potrivit reprezentantilor companiei.
Platforma de publicitate video a Trilulilu.ro a atras 60 de campanii si 110 clienti in prima luna

„Suntem abia la inceput si avem multe planuri de viitor cu aceasta platforma. Am primit foarte mult feedback si lucram de zor la imbunatatiri. Suntem pe cale sa introducem o noua optiune de targetare a campaniilor si anume dupa tag-urile clipurilor video. De asemenea, suntem in discutii cu mai multi producatori de continut pentru a implementa solutia noastra de publicitate video pentru continutul lor, oferindu-le astfel posibilitati de monetizare a acestui continut. Fiind un sistem flexibil, suntem deschisi pentru a lucra si cu alti publisheri”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Sergiu Biris, director general al Trilulilu.ro.

Campaniile publicitare de pe platforma de publicitate video pot fi targetate dupa locatia, sexul si varsta utilizatorilor site-ului sau dupa categoria de interes din care fac parte clipurile.

Trilulilu.ro se situeaza in topul celor mai accesate site-uri din Romania, cu un trafic de peste 2.300.000 vizitatori unici pe luna, potrivit SATI.

La inceputul lunii iunie, site-ul Trilulilu avea peste 550.000 de utilizatori inregistrati si peste 23.000 de ore de continut video postat exclusiv de catre utilizatorii site-ului, a anuntat compania.

Printre jucatorii din piata care ofera servicii de publicitate video se mai numara companii precum Gsp, AdEvolution sau ArboInteractive.