NEW MEDIA

Prima aplicație care detectează în timp real masca de protecție

10 iunie 2020, ora 16:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
SafeSpace_app.jpg
SafeSpace, prima aplicație gratuită care detectează purtarea măștii de protecție, este dezvoltată de Geometry România și Safer Work ca răspuns la nevoie de siguranță în spații închise odată cu relaxarea măsurilor anti COVID-19.

În contextul pandemic actual și în acord cu legislația oficială, dezvoltarea aplicației vine în sprijinul companiilor care iau măsuri pentru a crea un mediu sigur în spatii închise.

Aplicația se adresează companiilor mari de retail și servicii, angajatorilor, fabricilor dar si businessurilor mici cum ar fi restaurantele si magazinele. Aplicația utilizează un sistem bazat pe machine learning, un subset al inteligenței artificiale (IA) care pe baza datelor colectate și procesate construiește o structura ce își poate îmbunătăți continuu detectarea rapidă a fețelor umane care poartă sau nu măști de protecție.

SafeSpace are rolul de a crește nivelul public de conștientizare privind utilizarea măștii de protecție.SafeSpace poate fi descărcată gratuit de pe Google Play Store sau de pe pagina https://safer.work/safe-space/ unde există și un ghid explicativ despre cum se instalează și se utilizează aplicația.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 02:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter