- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Sergiu Biris, Trilulilu.ro: Urmarim sa incheiem mai multe parteneriate de tipul celui cu HappyFish.ro

11 Sep, 14:37 • mihaela.tudorancea
Sergiu Biris, unul dintre fondatori si director general al portalului autohton de continut video Trilulilu.ro, urmareste incheierea mai multor parteneriate de tipul celui anuntat aseara in cadrul evenimentului Web-Club, organizat de compania Evensys, cu televiziunea online HappyFish.ro.
Sergiu Biris, Trilulilu.ro: Urmarim sa incheiem mai multe parteneriate de tipul celui cu HappyFish.ro

„Parteneriatul cu HappyFish.ro este unul simplu si logic – ei o sa livreze continutul la noi, iar noi o sa impartim cu ei veniturile din publicitatea generata de continutul lor. Speram ca prin parteneriate de genul asta o sa creasca si publicitatea video. Noi nu vrem sa producem continutul nostru asa ca vrem cat mai multe parteneriate cu producatorii de continut prin care sa-i ajutam si pe ei sa-l monetizeze si prin asta sa castigam si noi”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Sergiu Biris. Acesta nu a dorit sa precizeze nivelul actual al veniturilor obtinute de Trilulilu.ro.

Veniturile se vor imparti 50%-50%, potrivit lui Patrick Andre de Hillerin, reprezentant HappyFish.ro, care va plasa continut video pe un canal dedicat pe trilulilu.ro. „In curand vom lansa si o noua versiune a site-ului. Pe site-ul nou o sa putem pune si bannere, insa nu ne bazam pe ele pentru monetizare. Bannerele pot sa ajute sa supravietuiasca un blog, nu un site video”, a precizat reprezentantul HappyFish.ro.

Pe acest subiect a scris si Victor Kapra pe blogul sau.