- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Site-ul de reduceri GoldenDeals si-a suspendat activitatea

26 Mar, 16:06 • Redactia DailyBusiness
Site-ul de  reduceri GoldenDeals, infiintat in octombrie 2010, si-a suspendat activitatea in Romania, precizand insa ca toate voucherele achizitionate isi vor pastra valabilitatea, clientii putand beneficia de serviciile sau produsele achitate.
Site-ul de reduceri GoldenDeals si-a suspendat activitatea

Reprezentantii platformei nu au facut alte precizari.

Golden Deals Romania face parte din grupul multinational Global Finance. Golden Deals a lansat primul site de oferte zilnice in Atena, unde a vandut peste 50.000 de vouchere in ultimele 3 luni, ajutandu-i pe membrii site-ului sa economiseasca peste 4 milioane de euro.

In Romania, “impreuna cu partenerii nostri, am reusit sa aducem in fiecare zi servicii si produse cu reduceri de pana la 90% si in acest mod am economisit pentru vizitatorii nostri, peste 8 milioane de lei”, se arata in acelasi anunt al companiei.

Calin Fusu, directorul general al Neogen, companie care detine si site-ul de reduceri Zumzi.ro, afirma in toamna anului trecut, ca fiecare din jucatorii de pe aceasta piata, precum Fundeal (Rebate Networks), Zumzi (Neogen), Kuponiada (InternetCorp) sau Groupon, pierde, prin investitie, zeci de mii de euro lunar in acest business.