NEW MEDIA

Skype, LG si Panasonic introduc si pe televizoare servicii de videotelefonie prin internet

05 ianuarie 2010, ora 12:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
skype2-videocall-medie.jpg
Compania americana Skype a incheiat un acord cu LG Electronics si Panasonic pentru a introduce, in 2010, serviciile de videotelefonie prin Internet pe televizoarele produse de cele doua companii asiatice.
Skype ofera utilizatorilor inregistrati servicii gratuite de videotelefonie si videoconferinta prin internet, relateaza Mediafax.

Serviciul de videotelefonie prin intermediul televizorului va intra in competitie cu solutii de videoconferinta dezvoltate de companii mai mari, precum Cisco, Polycom si IBM.

Skype, fosta divizie a eBay, a anuntat marti ca televizoarele HD (high definition) produse de LG si Panasonic care dispun de conexiune la internet vor fi compatibile cu serviciile oferite de compania americana pana la jumatatea acestui an.Astfel, cele doua companii asiatice vor implementa tehnologie Skype in modelele de televizoare capabile sa se conecteze la internet, si vor vinde separat camere web cu microfoane incorporate clientilor care doresc sa foloseasca serviciile Skype pe televizor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 Martie 2021, 12:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter