- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Bobby Voicu i-a vandut un blog monden lui Orlando Nicoara, pentru 30-50.000 euro

25 Nov, 17:39 • Redactia DailyBusiness
Bobby Voicu, reprezentant al Yahoo in Romania si blogger, i-a vandut lui Orlando Nicoara, director executiv al MediaPro Interactiv, Monden.info, un blog lansat in urma cu doi ani de Voicu, valoarea tranzactiei aflandu-se in intervalul 30.000 - 50.000 de euro, conform unor surse din piata.
Bobby Voicu i-a vandut un blog monden lui Orlando Nicoara, pentru 30-50.000 euro

„In momentul in care m-am hotarat sa vand blog-ul aveam o lista de mai multi oameni care ar fi putut sa il dezvolte eficient. Orlando s-a aratat interesat si i l-am vandut. Inca nu stiu ce o sa fac cu banii dar este bine sa ii ai in buzunar, avand in vedere ca este criza economica”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Bobby Voicu.

Pe blog scriu Cristina Chipurici si Ada Bogoevici, de partea tehnica ocupandu-se Vlad Balan.

„Eu voi primi 50% din suma, in timp ce Cristina Chipurici si Ada Bogoevici primesc fiecare cate 25%. Vlad Balan este varul meu si, fiind rude, nu s-a pus problema. Impartim intre noi din cei 50%”, a mai spus Voicu.

Acesta nu a dorit sa precizeze ce fel de contract au incheiat, precizand doar ca banii sunt cash.

„Cristina Chipurici si Ada Bogoevici vor ramane sa scrie pentru Mondeni.info”, in timp ce Balan isi va inceta colaborarea pe acest proiect, a mai spus Voicu.

Monden.info este al doilea proiect lansat de Bobby Voicu pentru Romania, primul fiind Blogoree.ro. Intre timp, el a mai lansat blogurile automod.ro si dadamoda.info.

Traficul de pe blog este de circa 3.500 de vizitatori unici pe zi si ocupa pozitia a sasea pe sectiunea „bloguri” in Trafic.ro.

Exceptand cheltuielile cu domeniul si hosting-ul, nu au fost investiti alti bani in acest proiect, castigurile din publicitate fiind reinvestite in blog, conform lui Bobby Voicu.

Orlando Nicoara a confirmat tranzactia si a explicat motivele pentru care a cumparat blogul intr-un articol publicat pe blogul sau.