NEW MEDIA

Studiu: Apple si Google, cele mai admirate companii din lume

09 martie 2010, ora 19:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Google_logo2.jpg
Apple si Google sunt "cele mai admirate companii" din lume, potrivit unui studiu realizat de Hay Group si Fortune, care a inclus 667 de companii din mai multe domenii, informeaza platforma online Warc, citata de Mediafax.
Revista Fortune si compania de consultanta Hay Group au incheiat un parteneriat pentru a realiza topul companiilor americane incluse in Fortune 1.000 si in clasamentul international Fortune Global 500.

Ierarhizarea companiilor s-a facut de catre un panel format din 4.170 de directori de companii si specialisti ai mediului de business.

Apple a primit cel mai mare scor, ocupand primul loc in top pentru al treilea an la rand. Compania a vandut 250 de miliaone de iPoduri, 43 de milioane de iPhone-uri si 32 de milioane de iPod Touches, iar lansarea iPad-ului a fost vazuta drept pionerat care va schimba industria.Pe locul al doilea s-a clasat gigantul Google, datorita pozitiei de lider de piata, dar si gratie evolutiei pozitive a YouTube.

Retailerul online Amazon, care anul trecut nu s-a aflat nici in primele 50 de companii din clasament, a reusit sa ocupe pozitia a cincea, ca urmare a popularitatii in crestere a dispozitivului Kindle.

Procter & Gamble, Toyota, Goldman Sachs, Wal-Mart si Coca-Cola s-au regasit in topul primelor zece cele mai apreciate companii la nivel global.

Compania UPS a fost recunoascuta, conform aceluiasi raport, ca fiind compania cu cele mai bune rezultate in zona de responsabilitate sociala.

Pe de alta parte, compania Nike a fost perceputa ca avand linia de business cel mai bine amplasata, urmata de McDonald's si Intel, companii care au cel mai bun potential de extindere la nivel global.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 00:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter