- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Trafic.ro: Anul viitor vom anunta introducerea serviciilor cu plata pentru companii

15 Dec, 11:44 • mihaela.tudorancea
Trafic.ro, serviciul de monitorizare al traficului si audientei pe Internet, detinut de NetBridge Development, va introduce servicii cu plata pentru companii incepand de anul viitor, potrivit reprezentantilor companiei.
Trafic.ro: Anul viitor vom anunta introducerea serviciilor cu plata pentru companii

„In momentul de fata avem in curs o cercetare si trebuie sa stabilim o strategie de dezvoltare. Pe partea de business o sa individualizam niste pachete, bine definite, cu acces la informatii relevante si fiecare dintre aceste pachete va fi targetat catre un segment”, a declarat pentru DailyBusiness.ro, Mihai Alexandru Serea (foto), project manager trafic.ro.

Potrivit acestuia la inceputul anului viitor se va anunta exact cand vor fi introduse aceste servicii. „Pentru moment suntem inca in faza de dezvoltare. N-as vrea sa ma precipit in a lansa o data de lansare pentru noul trafic.ro sau pentru noile servicii. Pana in prezent, insa, singura sursa de venit a fost publicitatea online”, a precizat Serea, care a adaugat ca platforma tehnica este, in prezent, finalizata in proportie de 90%.