- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Trilulilu lanseaza o platforma de publicitate video in sistem de plata cost per click

22 Jun, 13:12 • mihaela.tudorancea
Portalul autohton de continut video, Trilulilu.ro a lansat o platforma de publicitate video in sistem de plata cost per click, anuntata in urma doua luni, dezvoltata in-house si care permite crearea de reclame afisate in interiorul clipurilor video de pe site-ul Trilulilu.ro.
Trilulilu lanseaza o platforma de publicitate video in sistem de plata cost per click

Campaniile publicitare de pe platforma de publicitate video, accesibila la adresa publicitate.trilulilu.ro, pot fi targetate dupa locatia, sexul si varsta utilizatorilor site-ului sau dupa categoria de interes din care clipurile fac parte.

„Ideea realizarii unui astfel de sistem a venit ca urmare a nevoii companiilor de a investi in solutii de publicitate online eficiente. Avem de partea noastra atat un inventar mare de continut video cat si rezultate foarte bune obtinute in campaniile de publicitate video derulate pana acum pe site-ul nostru”, a declarat Sergiu Biris, director general al Trilulilu.

Sistemul este complet automatizat, clientii avand la dispozitie o interfata prin care isi pot gestiona singuri campaniile, crearea reclamelor si targetarea lor necesitand cunostinte minime de utilizare a Internetului. Statisticile sunt oferite in timp real, advertiserii avand totodata parte de suport din partea echipei Trilulilu pentru optimizarea continua a performantelor campaniilor.

„Este adevarat ca in Romania publicitatea in clipurile video pe Internet este abia la inceput de drum, dar suntem increzatori ca sistemul realizat de noi va reprezenta o alternativa eficienta de a investi in publicitatea pe Internet. Posibilitatile de targetare sunt exacte, iar sistemul este unul intuitiv, ajutand advertiserii sa obtina rezultate foarte bune in campaniile lor”, a declarat Sergiu Biris.

Site-ul se situeaza in topul celor mai accesate site-uri din Romania, cu un trafic de peste 2.300.000 vizitatori unici pe luna, potrivit SATI.

La inceputul lunii iunie, site-ul Trilulilu avea peste 500.000 de utilizatori inregistrati si peste 23.000 de ore de continut video postat exclusiv de catre utilizatorii site-ului, a anuntat compania.