- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Un nou magazin online de cadouri tinteste afaceri de 100.000 euro in 2008

09 Apr, 00:01 • emanuel.ceciu
Magazinul online de cadouri Zaragoo.ro si-a propus afaceri de 100.000 euro in 2008, estimand ca in trimestrul doi va realiza vanzari de 2.000 de produse, dublu fata de primul trimestru, ca urmare a intensificarii promovarii pe canalele online, a declarat pentru DailyBusiness Lucian Ionita, sales manager Zaragoo SRL.
Un nou magazin online de cadouri tinteste afaceri de 100.000 euro in 2008

Zaragoo SRL mai detine portalul de divertisment eDistractie.ro, precum si 50% din proiectul CityCars.ro. Actionarii companiei sunt doi antreprenori din Constanta – Andreea si Lucian Ionita.

Zaragoo.ro a fost lansat la finele lui 2007, oferind spre vanzare produse diverse, in special cadouri.

„Vom investi lunar circa 2.000 de euro in publicitate, ceea ce este destul de mult pentru un magazin exclusiv online”, a declarat Lucian Ionita. Acesta a precizat ca au inceput investitiile in promovare din luna aprilie.

Oficialii companiei estimeaza o crestere substantiala a vanzarilor in perioada sarbatorilor de Paste.

„Tinand cont de cifrele inregistrate in perioada scurta de la lansare si pana in prezent, in perioada Sarbatorilor de Paste Zaragoo.ro aproximeaza cel putin o dublare a vanzarilor comparativ cu o perioada normala”, a declarat Ionita.

In primul trimestru al anului 2008, comenzile online primite pe Zaragoo.ro au reprezentat 75% din totalul comenzilor, in timp ce 20% din clienti au comandat prin telefon, iar 5% au ales varianta de comanda prin SMS, au mai precizat oficialii companiei.

„Plata ramburs reprezinta modalitatea de plata preferata de majoritatea clientilor – 80% dintre acestia – in timp ce doar 20% prefera plata in cont bancar sau prin card de credit. Zaragoo a atras si comenzi corporate, acestea cumuland 15% din totalul comenzilor”, a precizat Ionita.