NEW MEDIA

Un nou magazin online de cadouri tinteste afaceri de 100.000 euro in 2008

09 aprilie 2008, ora 00:01, autor(i): Alex Goaga   | 4 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Zaragoo-mica.jpg
Magazinul online de cadouri Zaragoo.ro si-a propus afaceri de 100.000 euro in 2008, estimand ca in trimestrul doi va realiza vanzari de 2.000 de produse, dublu fata de primul trimestru, ca urmare a intensificarii promovarii pe canalele online, a declarat pentru DailyBusiness Lucian Ionita, sales manager Zaragoo SRL.
Zaragoo SRL mai detine portalul de divertisment eDistractie.ro, precum si 50% din proiectul CityCars.ro. Actionarii companiei sunt doi antreprenori din Constanta - Andreea si Lucian Ionita.

Zaragoo.ro a fost lansat la finele lui 2007, oferind spre vanzare produse diverse, in special cadouri.

"Vom investi lunar circa 2.000 de euro in publicitate, ceea ce este destul de mult pentru un magazin exclusiv online", a declarat Lucian Ionita. Acesta a precizat ca au inceput investitiile in promovare din luna aprilie.Oficialii companiei estimeaza o crestere substantiala a vanzarilor in perioada sarbatorilor de Paste.

"Tinand cont de cifrele inregistrate in perioada scurta de la lansare si pana in prezent, in perioada Sarbatorilor de Paste Zaragoo.ro aproximeaza cel putin o dublare a vanzarilor comparativ cu o perioada normala", a declarat Ionita.

In primul trimestru al anului 2008, comenzile online primite pe Zaragoo.ro au reprezentat 75% din totalul comenzilor, in timp ce 20% din clienti au comandat prin telefon, iar 5% au ales varianta de comanda prin SMS, au mai precizat oficialii companiei.

"Plata ramburs reprezinta modalitatea de plata preferata de majoritatea clientilor - 80% dintre acestia - in timp ce doar 20% prefera plata in cont bancar sau prin card de credit. Zaragoo a atras si comenzi corporate, acestea cumuland 15% din totalul comenzilor", a precizat Ionita.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
SunShine a spus:
21/04/2008 20:32
Magazinul este praf! Am castigat un produs de acolo, un set de birou, si nici nu am putut sa il fac cadou cuiva. Era intr-o stare jalnica. Pixul era ruginit! In viata mea nu as comanda de la acel magazin online! Feriti-va!!!
 
Razvan Alex Stan a spus:
23/04/2008 22:44
Am comandat si eu ceva acum vreo 2 luni si a fost ok. Imi plac mai ales descrierile de pe site, sunt foarte inspirate, sunt curios cine le-a facut.
 
Lucian Ionita a spus:
24/04/2008 09:23
Ceea ce spuneti mai sus cred ca are un singur motiv, si anume acela de a denigra gratuit. Utilizati oricum o metoda destul de dubioasa, atat timp cat magazinul Zaragoo are afisate toate datele de contact si avem numere de telefon pentru reclamatii. Referitor la problema la care faceti referire, va asigur ca nu am primit sesizari nici scrise si nici verbale. Deci daca aceasta problema ar fi reala, ar fi trebuit sa stim si noi despre ea. Cu stima!
 
Andy a spus:
10/03/2009 01:22
Doresc mult succes lui zaragoo. Un magazin online de cadouri necesita efectiv multa munca si ceva bani. Dar daca exista pasiune, totul este posibil. Va indic un nou magazin de cadouri online unde puteti gasi efectiv cadouri inedite pe piata noastra, precum si decoratiuni design sau retro
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 23 Ianuarie 2022, 03:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter