NEW MEDIA, CARIERE

Un student din Iasi, beneficiarul unei burse Google

05 iunie 2010, ora 17:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Andrei George Petraru, student la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, este beneficiarul unei burse acordate in premiera de Google studentilor cu dizabilitati, informeaza Google, intr-un post publicat pe blogul sau.

Bursele au fost acordate de Google pentru anul academic 2010-2011, beneficiarii lor urmand sa fie invitati, in luna iunie, la Googleplex, in Zurich, scrie Mediafax.

In afara de Andrei George Petraru, burse de la Google au mai primit - Conrad Hochberg (Universitatea Tehnica din Munchen - Germania), Dave Todd (Universitatea Ulster, Irlanda de Nord), Fabio De Dominicis (Universitatea Naples Federico II, Italia), Igor Gonopolshi (Universitatea Ben Gurion, Israel), Jordi Sanchez-Riera (INRIA Grenoble Rhone-Alpes, Franta) si Wanda Diaz-Merced (Universitatea Glasgow, Scotia).

Google a acordat anul acesta pentru prima data burse pentru studentii cu dizabilitati. Aceste burse recunosc contributiile stiintifice ale studentilor respectivi, care urmeaza o pregatire universitara in domeniul computerelor la universitati din Uniunea Europeana, Elvetia sau Israel.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 18 Aprilie 2021, 05:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter