- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

10% din clientii Asmita Gardens si-au inchiriat deja apartamentele

19 Mar, 12:36 • Redactia DailyBusiness
Peste 20 de apartamente din cele 220 livrate de Asmita Gardens au fost deja inchiriate de catre clientii companiei altor persoane, la preturi cuprinse intre 400-800 euro/luna, a anuntat vineri dezvoltatorul imobiliar.
10% din clientii Asmita Gardens si-au inchiriat deja apartamentele

„Peste 120 de familii s-au mutat deja in noul camin, urmad ca dupa mobilarea apartamentelor alte 100 de familii sa intre in casa noua. Peste 20 de apartamente au fost deja inchiriate de catre clientii nostri la chirii cuprinse intre 400-800 euro/luna”, se arata in anuntul companiei.

Noi metode de plata

Asmita Gardens ofera cumparatorilor sai noi metode de plata printre care un credit in parteneriat cu Alpha Bank. Aceasta metoda de plata presupune un avans de 15% din plata locuintei. Creditul are o dobanda de Euribor 6 luni + 4,5% si se acorda pe o perioada de maxim 35 de ani.

O alta metoda de plata este „rent to buy”. Prin aceasta se ofera posibilitatea inchirierii apartamentului pe o perioada de 2 ani cu plata unui avans minim, rate lunare si plata integral la finalul celor 2 ani.

Finantare prin dezvoltator pe o perioada de maxim 3 ani si inchirierea apartamentelor reprezinta alte metode de plata. Ofertele mentionate sunt valabile pana la sfarstitul lunii aprilie.