REAL ESTATE

Adama: Piata incepe sa se inscrie pas cu pas pe un trend ascendent

29 mai 2013, ora 11:26, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Evocasa Armonia (2).jpg
Ritmul in care se deruleaza procesul de vanzari in primele 5 luni ale acestui an confirma previziunile de la inceputul lui 2013: piata incepe sa se inscrie pas cu pas pe un trend ascendent, iar cererea de locuinte este in crestere, spun oficialii dezvoltatorului imobiliar Adama.

ôAnul 2013 se dovedeste a fi mult mai dinamic fata de aceeasi perioada a anului trecutö, a declarat Alina Necula, head of marketing & sales Adama.

Luna mai a adus finalizarea stocului la unitatile de doua camere din proiectul rezidential Evocasa Armonia (foto), dezvoltat de Adama in cartierul Titan din Bucuresti. Ansamblul ajunge astfel la un grad de vanzare de 90%, prima faza a proiectului cuprinzand un total de 262 de apartamente, amplasate in doua cladiri de cate 13 etaje.

In urma epuizarii stocului de apartamente cu doua camere, in Evocasa Armonia mai sunt disponibile apartamente de una si trei camere si penthouse-uri.

Adama mai dezvolta in zona Titan noile faze ale ansamblurilor Edenia Titan si Evocasa Optima. Noile apartamente vor fi finalizate si livrate in toamna acestui an, 25% din fiecare proiect fiind deja vandut inca din faza de constructie.Si alte ansambluri rezidentiale inregistreaza vanzari bune in aceasta perioada. Spre exemplu, complexul Asmita Gardens, aflat in insolventa, a vandut in luna aprilie 21 de apartamente cu o valoare totala de peste 2,5 milioane de euro.

Adama este activa in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. áCompania a construit pana in prezent peste 1.500 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in Bucuresti (Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta), Ploiesti (Evocasa Orizont), Bacau (Evocasa Completa), Brasov (Evocasa Viva), Iasi (Copou Bellevue) si Cluj. Numarul unitatilor vandute pana acum se ridica la peste 1.000.

Aproximativ un sfert dintre potentialii cumparatori de apartamente in Bucuresti au bugete ce variaza intre 60.000 si 100.000 euro, reiese din ultimele date prezentate de portalul imobiliar Imopedia.ro.

In ceea ce priveste pretul pe care bucurestenii ar fi dispusi sa il achite intr-o tranzactie imobiliara, datele Imopedia.ro arata ca acesta se incadreaza in plafonul stabilit de Prima Casa, respectiv 60.000 euro.á

Insa un sfert dintre acestia sunt dispusi sa plateasca peste 60.000 euro (intre 60.000 si 100.000 euro), iar sub 10% ar plati mai mult de 100.000 euro pentru o locuinta in Capitala. Mai multe detalii aici.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 04:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter