REAL ESTATE

AFI Europe pre-inchiriaza 16.000 de metri patrati in AFI Park 4&5

19 ianuarie 2016, ora 11:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
AFI Park&AFI Palace Cotroceni.jpg
Clădirile de birouri AFI Park 4 şi 5 au atins un grad de ocupare de 50% la începutul anului 2016, prin semnarea unor contracte de pre-închiriere pentru 16.000 de metri pătraţi.

A patra şi a cincea fază a proiectului de birouri AFI Park, dezvoltat în apropierea mall-ului din Cotroceni, vor fi livrate peste două săptămâni, când primii chiriaşi vor prelua spaţiile şi vor demara operaţiunile.

Cameron, unul dintre chiriaşii din AFI Park 1, se va extinde şi îşi va reloca birourile în AFI Park 4&5.

Celelalte trei companii care au semnat contracte de pre-închiriere pentru spaţii din cele două clădiri provin din industria IT&C. SII România, o companie specializată în oferirea de servicii şi soluţii tehnologice pentru firme medii şi mari, a închiriat 3.000 mp la etajul 10 al clădirilor de birouri, în timp ce o suprafață de 3.000 mp va fi ocupată de un nou jucător important pe piaţa de IT&C din România.Adiţional, câteva mii de metri pătraţi sunt preluaţi de către ORTEC Central & Eastern Europe, sucursala regională a companiei olandeze ORTEC, specializată în soluţii software pentru planificare avansată şi optimizări.

Parterul va fi ocupat de restaurantul italienesc “Trattoria Uno”, care se află lângă “Tucano Café” şi un showroom al “Pinum Doors & Windows”.

Spaţiile din AFI Park 4&5 sunt livrate în concordanţă cu design-ul şi planurile chiriaşilor. Cererile specifice din partea companiilor din industria IT&C sunt o suprafață a etajului de 3.000 mp, o înălţime de 2,8 m între podea şi tavan, pentru a permite intrarea la maximum a luminii naturale, şi un sistem de protecţie împotriva incendiilor conform cu standardele Uniunii Europene, care să includă stropitoare şi detectoare de fum.     

La fel ca toate clădirile din AFI Park, AFI Park 4&5 beneficiază de o reducere cu aproximativ 40% a consumului de energie şi apă, în comparaţie cu un spațiu de birouri obișnuit.

Proiectul cuprinde dotări unice, cum ar fi modul în care sunt concepute sistemele electrice şi HVAC, în concordanţă cu un plan al spațiului de la o staţie de lucru la 7 metri pătraţi şi o opţiune de iluminare cu leduri a birourilor.

Un element unic adiţional care diferenţiază clădirile de birouri de celelalte proiecte de pe piaţă este reprezentat de mai multe soluţii avansate de back-up, care includ alimentarea cu electricitate de înaltă tensiune din 2 surse diferite, ce le asigură chiriaşilor AFI Park 4&5 derularea continuă a activităţilor lor, pe tot parcursul anului.

AFI Park include 5 clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de peste 70.000 de metri pătraţi, aflate în proximitatea centrului comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 mp închiriabili).

Complexul (152.000 mp de spaţii închiriabile)
este uşor accesibil prin transportul public, cu o staţie de metrou aflată în apropiere (Politehnica), la doar 250 de metri de proiect, alături de alte 12 linii diferite de autobuz şi tramvai, care deservesc parcul de afaceri şi centrul comercial.

AFI Park a devenit hub-ul de IT&C pentru importante companii internaţionale, precum: Electronic Arts, grupul TELUS International, Endava România, cu sediul central în Marea Britanie, Microchip Technology, Sparkware Technologies şi Cameron România, parte din grupul Cameron. 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Sambata, 23 Iunie 2018, 16:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter